Frugt- og bærtærter

Sprød mørdejsbund fyldt med flotte, hele bær.

Vis alle

Wienerbrød

Lad duften af nybagte lækkerier brede sig i dit hjem.
 

Vis alle

Madtærter

Sprød mørdejsbund og lækkert fyld - nu bagt med skrabeæg!

Vis alle

Som hjemmebagt - Bare nemmere

Bagværk – til at stole på

Hos Mette Munk sætter vi en ære i at opnå en reel og ærlig kvalitet på alle vores produkter. Vi bruger de bedste råvarer og har en solid erfaring i at fremstille produkter i den bedste kvalitet. Det er vigtigt for os, at vi både er effektive og moderne, uden at vi går på kompromis med de gamle håndværkstraditioner.

Ærligt bagværk du kan stole på hver gang, og som du kan servere for både din familie og dine gæster. En nem og sikker løsning i en travl hverdag.

Se fødevarestyrrelsens kontrolrapport
 

Tradition for godt bagværk

Mette Munk blev grundlagt af Munke Mølle i 1962, som et lille bageri i Odense. Munke Mølle havde malet mel til borgerne i Odense siden 1175, og var bygget af benediktiner munke lige efter mordet i Sct. Albani kirke på Knud den Hellige.

Mette Munk var fra starten en succes og eksporterede, som de første, frossen dansk wienerbrød til England og USA, hvor man også er meget glade for denne danske bagværkstradition. Mette Munk er sidenhen vokset, men ligger stadig på den samme historiske adresse. Her viderefører vi den stolte danske tradition i en kombination af gode råvarer, erfaring, og respekt for håndværkstraditionen. Læs mere her.